Gebouw

Een entree met grandeur

Boompjes 258 is een iconisch gebouw en een herkenbaar onderdeel van de skyline van ‘Manhattan aan de Maas’. Een kantoorgebouw met uitstraling en persoonlijkheid, stijlvol, flexibel en duurzaam. Grandeur die buiten zichtbaar en binnen ervaarbaar is.

De ruime entree en bijna alle verhuurbare kantoorvloeren op de verdiepingen, zijn in december 2017 volledig gerenoveerd. Flexibiliteit, oog voor detail en een moderne uitstraling waren in deze renovatie de uitgangspunten. Met als doel een omgeving te creëren waar mensen efficiënt kunnen werken en zich comfortabel voelen.

MODERN EN EFFICIËNT

Werken op de kantoorvloeren in Boompjes 258 is écht onderdeel zijn van de dynamiek van het centrum van Rotterdam. Op elke verdieping heeft u fantastisch uitzicht over de stad. Aan de ene zijde is dat over de Nieuwe Maas, de Willemsbrug, het Noordereiland, de Kop van Zuid en de Erasmusbrug. Aan de andere zijde kijkt u uit over het hart van de stad, het bruisende Wijnhavenkwartier en de Leuvenhaven.

Huurders en hun gasten worden hartelijk en professioneel ontvangen aan de volledig gerenoveerde receptiebalie op de begane grond. Een perfecte en toegankelijke plek om informeel te vergaderen onder het genot van een kop koffie. Op de mezzanine, bereikbaar via een interne trap, kunnen uw gasten en medewerkers terecht in het volledig nieuwe bedrijfsrestaurant dat elke werkdag de hele dag is geopend.

Achter multi-tenant kantoorgebouw Boompjes 258 ligt Parkeergarage de Boompjes die in eigendom is van gemeente Rotterdam.

De beschikbaarheid en prijzen voor parkeerplaatsen zijn op aanvraag.